16 maart 2019

Ingrediënten

Samenstelling

De samenstelling van VigRX Plus zorgt voor het grote succes van onze potentie-verhogende en libido stimulerende pil. De unieke formule bevat enkele belangrijke ingrediënten waaronder:

BIOPERINE™

Bioperine is één van de belangrijkste ingrediënten in de samenstelling van VigRX Plus. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat deze stof de opname van kruiden-supplementen vergemakkelijkt. De toegevoegde ingrediënten zullen dus beter werken omdat er meer van hun werkzame stoffen worden opgenomen in het lichaam.

Aan bioperine werd in de Verenigde Staten een patent toegekend. VigRX Plus is daarvan de meest succesvolle toepassing. VigRX Plus bevat 5 mg bioperine® per tablet, dat is voldoende voor een verbeterde werkzaamheid van alle andere ingrediënten.

Bioperine™ is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation. US Patents #5,536,506 #5,744,161 #5,972,382 en #6,054,585.

EPIMEDIUM SAGITTATUM

Ook bekend onder de naam ‘horny goat weed’ staat dit kruid al sinds de vroege oudheid bekend om haar libido stimulerende eigenschappen

Onderzoek heeft aangetoond dat icariin, het actieve bestanddeel in dit kruid, een gelijkaardig effect heeft als Viagra. Het vergemakkelijkt de bloedcirculatie en bloedstroming naar de penis en werkt op natuurlijke wijze als een milde PDE-5 remmer. Daardoor ontspannen de spieren rond het geslachtsorgaan en kan een erectiestoornis op natuurlijke wijze verminderen.

VigRX Plus bevat 30 mg epimedium sagittatum (4:1 extract)

CATUABA

Catuaba wordt wereldwijd voornamelijk gebruikt als afrodisiacum.

Catuaba bevat alkaloiden, tannines, resin, aromatische olien, falconoid en andere constituenten. Het verhoogt seksueel verlangen bij mannen en vrouwen en staat gekend om zijn kracht om een erectie bij mannen te stimuleren.
Recent klinisch onderzoek naar Paullinia cupana, Trichilia catigua, Zingiber officinalis en Ptychopetalum olacoides, stoffen die aanwezig zijn in catuaba, concludeerde een verbetering van de bloeddoorstroming en een relaxatie van het weefsel van de penis. (*The relaxation of isolated rabbit corpus cavernosum by the herbal medicine Catuama® and its constituents, E. Antunes, W. M. Gordo, J. F. de Oliveira, C. E. Teixeira, S. Hyslop, G. De Nucci , 20 JUN 2001).

VigRX Plus bevat 100 mg catuaba (4:1 extract)

DAMIANA

Damiana (Turnera Aphrodisiaca) heeft een lange traditie als afrodisiacum en stimulator. Het gebruik ervan staat al sinds de Maya cultuur gedocumenteerd. In de laatste honderd jaar zet men damiana voornamelijk in om de seksuele functies van de man te verbeteren, om de erectie te bevorderen en het uithoudingsvermogen te verhogen.

Daminana wordt sinds het begin van vorige eeuw verkocht als krachtig afrodisiacum dat de activiteit in het bekken verhoogt en het seksuele uithoudingsvermogen aansterkt.

VigRX Plus bevat 200 mg damiana

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus gebruikt men tegen onvruchtbaarheid, erectiestoornissen en een laag libido. In het laatste decennium is het ook een populair middel aan het worden om sportprestaties te verbeteren.

Onderzoek toont aan dat Tribulus het testosteron niveau verhoogt door het stimuleren van luteïniserend hormoon DHEA. Bij vrouwen kan de stof oestrogeen gehalte verhogen. Voorlopig onderzoek bij dieren suggereert dat tribulus het seksueel gedrag frequenter maakt en de intra-caverneuze druk verhoogt. Dit wordt toegeschreven aan een verhoging van het gehalte aan testosteron in het bloed.

Testosteron is het belangrijkste seks-hormoon bij de man. De combinatie van tribulus’ werking op de verhoging van de aanmaak van testosteron in het lichaam en de aanmaak van stikstofmonoxide, zorgt voor een belangrijke verbetering van de mogelijkheid om tot erectie te komen. Stikstofmonoxide is één van de belangrijkste stoffen die de bloedvaten verwijden en ervoor zorgen dat de penis sneller in erectie kan komen.

VigRX Plus bevat 150 mg tribulus terrestris.

GINKGO BILOBA

Ginkgo biloba is één van de meest verkochte herbal remedies ter wereld. De Chinese geneeskunde wendt al eeuwenlang ginkgo biloba aan om de bloedstroom te verbeteren. Het bevat dan ook een rijke hoeveelheid flavonoïden en terpenoïden.

Flavonoïden zijn natuurlijke anti-oxidanten van plantaardige oorsprong. Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat flavonoïden de bloedstroom naar de penis verhoogt, en de zwellichamen ontspant waardoor meer bloed kan worden opgenomen. Dat zorgt voor een grotere, hardere erectie. Het beschermt de zenuwen, de hartspier en bloedvaten en het netvlies ook tegen schade.

Terpenoïden vergroten de bloedstroom door de bloedvaten wijder te maken. Ze reduceren het risico op bloedverklontering door de bloedplaatjes in het bloed minder plakkerig te maken. De verhoogde bloedcirculatie zorgt ervoor dat een man makkelijker de penis in erectie kan krijgen.

VigRX Plus bevat 200 mg ginkgo biloba

PANAX GINSENG

De Koreaanse ginseng is verschillend van de Siberische of Amerikaanse plant maar heeft ook vijf jaar nodig om komt uit Korea. Als de wortel van de ginseng plant wordt gedroogd verkrijgen we witte ginseng, wanneer die gestoomd wordt wordt ginseng rood. Rode ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt om impotentie te behandelen. Onderzoek stelde vast dat rode of Koreaanse ginseng een significante verbetering bekomt in de mogelijkheid om tot een voldoende harde erectie te komen.

In een onderzoek dat werd gepubliceerd in het Amerikaanse “Journal of Urology” werden 45 mannen acht weken lang opgevolgd. Op het einde van deze acht weken hadden de mannen uit de groep die de rode ginseng kreeg opmerkelijk minder last van de symptomen van een erectiestoornis. Die studie zette wetenschappers er toe aan te beweren dat rode ginseng een goed alternatieve behandeling zou kunnen zijn tegen impotentie.

VigRX Plus bevat 200 mg Koreaanse rode ginseng

MUIRA PAUMA

Muira puama is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt als aphrodisiac. Het is een middel dat op korte tijd de interesse in seksuele activiteit kan verhogen. Het kan ook problemen zoals erectiestoornissen en impotentie helpen verminderen. Het wordt daarnaast ook gebruikt als algemeen opwekkend middel en zit in vele natuurlijke behandelingen om de erectiele functie van mannen in alle leeftijdcategoriën te verbeteren.

VigRX Plus bevat 100 mg muira puama (4:1 extract)

FRUCTUS SERENOAE

Deze vrucht staat gekend om haar gunstige invloed op de effecten van een vergroting van de prostaat. Ze bevatten een steroïde de verhindert dat testosteron zich omzet in dihydrotestosteron, een stof die zich makkelijk bindt met de wand van de prostaat en zich ook in haarcellen nestelt. Saw palmetto wordt daarom al decennialang aangewend in diverse behandelingen tegen kaalheid en tegen de symptomen van een vergrootte prostaat. (B. C. Bennett & J. R. Hicklin, 1998).

VigRX Plus bevat 200 mg fructus serenoae

FRUCTUS CRATAEGI

Fructus crataegi wordt al sinds de 16e eeuw gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren, het voorkomt tevens blauwe plekken. Het verlaagt de bloeddruk en verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed. Het bevat rutine een stof die gekend staat als een zeer sterk antioxidant.

VigRX Plus bevat 200 mg fructus crataegi

De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een synergetisch effect op de seksuele prestaties van de man. Al na één dosis zal U merken dat U sneller opgewonden geraakt en dat de penis sneller en makkelijker in erectie komt. Na verloop van tijd zal de penis in erectie ook groter worden door de invloed van al deze stoffen op de zwellichamen in de penis.