23 maart 2019

Hoe werkt VigRX Plus?

VigRX Plus is een pil die de erectie stimuleert, de penis groter kan maken, en de lustgevoelens en het libido verhoogt. Door een geperfectioneerde samenstelling kwamen de Amerikaanse fabrikant tot deze succesformule. Deze is gebaseerd op de originele VigRX plus pillen maar bevat een belangrijk extra bestanddeel, bioperine®. Door toevoeging van deze stof worden alle andere aanwezige (natuurlijke) ingrediënten beter door het bloed opgenomen.

VigRX Plus werkt daarom sneller, krachtiger en langer dan alle andere erectiepillen. Door de aanwezigheid van een aantal belangrijke bestanddelen kunnen de bloedvaten in de zwellichamen van de penis ook groter worden. Daarom kan deze pil ook aangewend worden voor een tijdelijke vergroting van de penis.

Om meer te weten te komen over de unieke samenstelling van VigRX Plus neem je best een kijkje op deze pagina.

Werking

Een VigRX Plus pil begint gemiddeld al een half uur na inname te werken. Dit is afhankelijk van de snelheid van de stofwisseling, en de opname tijd van voedingsstoffen, die bij elke man verschilt. Toch heeft het lichaam tijd nodig om de aanwezige stoffen op te nemen. Daarom wordt VigRX Plus aangeboden in doosjes die geschikt zijn voor één maand gebruik.

De aanbevolen dosis is twee pillen per dag, bij voorkeur in te nemen ‘s morgens en ‘s avonds, of desgewenst een half uurtje voor de aanvang van seksuele activiteit. Het effect wordt na enkele dagen gebruik krachtiger en zal na enkele weken tot maanden gebruik veel langer aanhouden. Daarom is VigRX Plus ook geschikt als lange termijn oplossing voor mensen die een hoger libido, een krachtigere erectie, of een grotere penis willen.

Vooral als middel voor penisvergroting wordt aangeraden om minstens drie tot zes maanden in te nemen. Dat geeft het lichaam de tijd om zoveel mogelijk van de aanwezige stoffen op te nemen. Na gebruik van enkele maanden heeft VigRX Plus zijn maximale effect bereikt.

Medisch onderzoek naar effecten van VigRX Plus

Vigrx Plus is de meest doeltreffende natuurlijke erectie- en libidopil voor mannen. De resultaten zijn zo overtuigend dat er in verschillende klinische studies werden gedaan om de werking ervan op de seksuele levenssfeer van de man in kaart te brengen.

De resultaten uit die verschillende onderzoeken bevestigen dat het gebruik van VigRX Plus een gunstige invloed heeft op de seksuele levensstijl van de man. De proefpersonen merkten tijdens de studie een duidelijke verbetering van de mogelijkheid tot het bekomen en het behouden van een erectie. Ook stijgt de kans op succesvolle penetratie fors.

De hier besproken studies over de werking en bijwerkingen van de oorspronkelijke VigRX formule en van haar opvolger VigRX Plus zijn te vinden onderaan deze pagina.

Resultaten van de eerste studie

In een eerste medische studie werd specifiek nagegaan hoe het gebruik van Vigrx Plus een invloed heeft op het seksuele leven van mannen. Aan deze studie werd in totaal twee jaar gewerkt en er werd onderzoek gedaan bij 78 proefpersonen.

Je kan de volledige klinische studies downloaden onderaan deze pagina. In de studiedocumenten vind je gedetailleerde informatie over hoe de proefpersonen een verbetering van hun erectie en seksleven ondervonden tijdens het gebruik.

Hier volgt een korte samenvatting van de belangrijkste resultaten:

Resultaat 1 : Hardere penis

Volgens deze studie ervaart 60% van de mannen een verbetering van de mogelijkheid om tot een harde erectie te komen. De kans op een daaropvolgende succesvolle penetratie steeg met maar liefst 58% bij alle mannen in de groep. Dat maakt van VigRX Plus een uitstekend werkzame erectiepil op natuurlijke basis en een belangrijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen die de erectie bevorderen.

Resultaat 2 : Langere seks, betere uithouding

Meer dan 71% van de mannen geeft een opvallende verbetering aan van de seksuele voldoening na succesvol geslachtsverkeer met hun partner. Het grotere gevoel van seksuele tevredenheid is daarmee één van de grootste troeven van VigRX Plus.

Resultaat 3 : Hoger libido

Meer dan 47% van de mannen ondervindt een met VigRX Plus een verhoogde seks-drive. Een hoger libido en vaker zin in seks is de belangrijkste conclusie van deze meting.

Resultaat 4 : Meer seks

22% van de mannen is vaker in staat om een orgasme te krijgen.

Resultaat 5 : Grotere seksuele voldoening

Meer dan 61% van de mannen geeft aan dat hun algemene seksuele tevredenheid significant stijgt door het gebruik van de VigRX Plus formule.[1]

Alle resultaten van deze eerste complete placebo-controlled studie, uitgevoerd volgens de internationale medische standaard, zijn onderaan deze pagina gratis te bekijken of downloaden.

Resultaten van de tweede studie

Er is intussen meer klinisch onderzoek naar VigRX Plus gedaan dan naar gelijk welke andere erectiepil op natuurlijke basis. Uit een tweede, triple-blind placebo controlled klinisch onderzoek, uitgevoerd in 2012, bleek opnieuw dat de formule van VigRX Plus indrukwekkende resultaten behaalt op het vlak van de verbetering van de mannelijke potentie en de algemene mannelijke seksuele gezondheid.

De conclusies van het tweede onderzoek staven opnieuw de beloften van ons product.[2] De onderzoekers vonden bij de proefpersonen onder meer:

  • een 62.82% stijging van de mogelijkheid tot het behouden van een erectie
  • een 58.97% stijging in de mogelijkheid tot succesvolle penetratie
  • een 22.49% stijging van de frequentie en de kwaliteit van het orgasme
  • een 71.43% stijging in seksuele bevrediging
  • een 47.00% stijging van lust en seks-drive
  • een 61.00% stijging van de algemene seksuele tevredenheid

Overzicht van de belangrijkste resultaten

Resultaat #1:
62.82% verbetering van de mogelijkheid tot het behouden van een erectie

Na 84 dagen gebruik werd bij de participanten die het VigRX Plus supplement kregen voorgeschreven een verbetering vastgesteld van 62.82% van hun vermogen om een harde erectie te behouden tijdens de penetratie van hun partner.

Dit werd vergeleken met de placebo groep, zoals te zien is in onderstaande tabel:

Mogelijkheid tot het behouden van een erectie (Q4 of IIEF)
VigRx Plus
(N=39)
2.56 ±1.1 4.02 ±1.62 62.82%
Placebo
(N=36)
2.44 ±1.1 2.66 ±1.34 10.18%
IIEF scores worden uitgedrukt als gemiddelde ±2SD

Resultaat #2:
58.97% verbetering van de mogelijkheid tot succesvolle penetratie

VigRX Plus™ maakt dat de penis sneller in erectie komt, en dat de penis een voldoende grote hardheid bezit om tot succesvolle penetratie te komen. In de studie werden de patiënt en hun partner ondervraagd volgens de EDITS vragen lijst, waarbij hun seksuele voldoening werd getoetst aan die van de vergelijkingsgroep die een placebo kreeg.

Vrouwelijke participanten van de patiënten die VigRX Plus werden voorgeschreven rapporteerden een verbetering van hun algemene voldoening na de seks van maar liefst 58.97% door een verbetering van het vermogen van hun partner om een erectie te krijgen en behouden die voldoende hard is voor penetratie. Tijdens dezelfde periode rapporteerden de vrouwen van de deelnemers uit de placebo groep een daling van die mogelijkheid, zoals te zien is in onderstaande tabel:

Mogelijkheid tot penetratie (Q3 of IIEF)
VigRx Plus
(N=39)
2.69 ± 1.12 4.12 ± 1.6 58.97%
Placebo
(N=36)
2.64 ± 1.08 2.63 ± 1.38 4.86%
IIEF scores worden uitgedrukt als gemiddelde ±2SD

Verder onderzoek

Er werd nog meer onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de producten die de potentie op natuurlijke wijze kunnen verhogen. Ook zijn wij geïntereseerd in de mogelijke bijwerkingen van deze producten. In 2005 werden twee klinische studie gedaan naar de mogelijke bijwerkingen van de originele VigRX formule.

In beide studies, uitgevoerd op proefdieren, wordt een sterk verhoogde seks-drive vastgesteld. Er werd evenwel geen ernstige bijwerking of pathologische verandering in de organen vastgesteld. Beide testen tonen bij de onderzochte dieren een vergroting van de omtrek van de penis, een hogere seks-drive, een hogere aanmaak van testosteron, meer en beweeglijker zaadcellen, en een betere doorbloeding van de bloedvaten.

Tijdens de eerste test werd opgemerkt dat het gewicht van de nieren en de lever tijdens het gebruik van de originele formule afnam. In een tweede fase werd echter na grondig onderzoek geconcludeerd dat er ook bij deze organen geen pathologische verandering kon worden vastgesteld.[3]

Downloads

Bekijk de volledige studies via onderstaande links:

 • [1] Download of bekijk de eerste klinische studie over VigRX Plus™, uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2010 via deze link (.pdf bestand)
 • [2] Download of bekijk de volledige klinische studie over VigRX Plus™, uitgevoerd door Vedic Lifesciences Pvt. LTD in 2012 via deze link (.pdf bestand)
 • [3] Download of bekijk de resultaten van de eerst studie, gepubliceerd in september 2005 via deze link (.pdf bestand) of de volledige tweede studie, gepubliceerd in november 2005 kan u downloaden of bekijken via deze link. (.pdf bestand)